Om oss

NavigationsTeknik AB - Er självklara samarbetspartner när det gäller tjänster och produkter för utmärkning av farleder.

Sedan starten för över trettio år sedan har företaget haft sitt säte i Vinslöv i Skåne med hela Sverige som sitt arbetsfält. Med åren har företagets produktportfölj, kompetens och resurser vuxit för att kunna tillgodose alla på marknaden förekommande behov och krav. Ni som kund kan med förtroende vända er till oss med era frågeställningar och eventuella problem. Alla förfrågningar, stora som små, enkla som svåra är välkomna!

Vi arbetar med långsiktiga affärsrelationer och i nära samarbete med kunder, leverantörer och myndigheter och strävar efter ständiga förbättringar. Företaget är SPX Aton-partner och marknadsför hela SPX:s produktportfölj som innehåller varumärkena Sabik Marine, Sealite, Vega, Ekta och Carmanah.

Genom en aktiv utveckling av produktsortiment och tjänster erbjuder Navigationsteknik ett brett och lättillgängligt urval av helhetslösningar för utmärkning av farled. 

  • TROVÄRDIGHET

    genom ärliga och kunniga medarbetare, tydliga ansvarsområden, moderna arbetsmetoder, förstklassiga och professionella produkter och servicetjänster..
  • ENGAGEMANG

    i medarbetarnas arbetsmiljö och utveckling, i kunders frågeställningar och problem, och i ett aktivt miljö- och kvalitetsarbete.. 
  • DYNAMIK

    i form av lyhördhet, flexibilitet och en stark vilja att tillsammans med kunder utveckla nya, attraktiva lösningar.

NavigationsTeknik AB ägs och drivs sedan 2007 av Philip Hvetlander och Viktor Ekström.

Om företaget Navigationsteknik AB - Sjömärkning