Om oss

NavigationsTeknik AB marknadsför produkter och tjänster inom fyrljus-, farleds- och NavigationsTeknik.

Sedan starten för över trettio år sedan har företaget haft sitt säte i Vinslöv i Skåne med hela Sverige som sitt arbetsfält. Med åren har företagets produktportfölj, kompetens och resurser vuxit för att kunna tillgodose alla på marknaden förekommande behov och krav. Idag drivs verksamheten av ett sammansvetsat team i ändamålsenliga lokaler. Ni som kund kan med förtroende vända er till oss med era frågeställningar och eventuella problem. Alla förfrågningar, stora som små, enkla som svåra är välkomna!

NavigationsTeknik AB ska vara kundens självklara val av leverantör inom fyrljus-, farleds- och navigationsteknik. Vi arbetar med långsiktiga affärsrelationer och i nära samarbete med kunder och leverantörer och strävar efter ständiga förbättringar.

Genom en aktiv utveckling av produktsortiment och tjänster erbjuder Navigationsteknik ett brett och lättillgängligt urval av helhetslösningar för utmärkning av farled. 

  • TROVÄRDIGHET

    genom ärliga och kunniga medarbetare, tydliga ansvarsområden, moderna arbetsmetoder, förstklassiga och professionella produkter och servicetjänster..
  • ENGAGEMANG

    i medarbetarnas arbetsmiljö och utveckling, i kunders frågeställningar och problem, och i ett aktivt miljö- och kvalitetsarbete.. 
  • DYNAMIK

    i form av lyhördhet, flexibilitet och en stark vilja att tillsammans med kunder utveckla nya, attraktiva lösningar.

NavigationsTeknik AB ägs och drivs sedan 2007 av Philip Hvetlander och Viktor Ekström.

Om företaget Navigationsteknik AB - Sjömärkning